2009: Verslag van een mooie dag

24 juni 2013

De tocht

Op 4 juli is de jaarlijkse fietstcht weer gereden. Het was een heel mooie dag, met erg lekker weer. Veel zon, weinig wind, maar ook niet al te warm. Na een gezamenlijke opening in het kerkgebouw konden we om half 10 met 48 man vertrekken. Zonder ongelukken en met één lekke band (bij een stop, dus dat was makkelijk verwisselen) kwamen we moe, maar voldaan, tegen vijf uur weer bij de kerk aan. We kunnen terugkijken op een mooie tocht met het schitterende netto resultaat van EUR 10.800. Vanaf deze plek willen we alle fietsers, iedereen die een financiele bijdrage heeft geleverd, de hoofdsponsors, de adverteerders, alle vrijwilligers en iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken.

Doelen
De opbrengst van EUR 10.800 wordt verdeeld tussen de stichting Adullam en de stichting Mbuma. Net als ieder jaar, is ook dit jaar weer gevraagd waar het geld goed gebruikt kan worden. De stichting Adullam gaat het geld gebruiken voor de aanleg van een gevoelstuin in Waardheim. Hier kunnen de jongere bezoekers van Waardheim voelen, proeven, ruiken etc. Bij de stichting Mbuma wordt de opbrengst gebruikt om het inventaris van de bibliotheek op het zendingsveld te vernieuwen. Mede namens de beide stichtingen willen wij u hartelijk bedanken voor uw bijdrage!

Puzzel informatieboekje
De oplossing van de puzzel is: FIETSTOCHT IS GEZELLIG

Helaas kan er maar één winnaar zijn en daarom is er uit alle goede inzendingen één getrokken. De prijs gaat dit jaar naar Rianne Eerland.

Links
Foto’s van de JAM-Fietstocht 2009

Geen reacties mogelijk.